Psychologische begeleiding volwassenen

PSYCHOLOGISCHE BEGELEIDING VOLWASSENEN

Op dit moment kunnen er geen nieuwe begeleidingen worden opgestart. Deze boodschap zal worden aangepast van zodra dit verandert. Dank voor uw begrip.Teamlid: Annelies Nuyts (psycholoog - psychotherapeut)


In Praktijk Holven kunnen volwassenen terecht voor individuele gesprekstherapie. Ik werk daarbij vanuit een gedragstherapeutisch kader. Voorbeelden van klachten zijn: angst en paniek, somberheid, verslavingsgedrag, of steeds terugkerende gewoonten of gevoelens die als storend worden ervaren.


In één (of meerdere) kennismakingsgesprek(ken) onderzoeken we samen uw hulpvraag en gaan we na wat ik voor u kan betekenen. Daarna beslist u zelf of u een begeleiding wenst op te starten.


Ik ben het best bereikbaar via mail, op annelies@praktijkholven.be. Via het algemene nummer van de praktijk kan u ook een boodschap achterlaten (0470/93.03.47). Ik bel u dan zo snel mogelijk terug.


De prijs van een sessie is 70 euro. Afspraken kunnen doorgaan op donderdagavond. Betalen kan cash of via een betaalapp met een QR-code.


Ik ben niet geconventioneerd. De meeste mutualiteiten bieden wel een gedeeltelijke terugbetaling aan.


Over mij:

Master in de psychologie (KU Leuven), visum klinisch psycholoog: 261634

Master in de criminologie (KU Leuven)

Gedragstherapie (KU Leuven)

Erkenningsnummer Psychologencommissie: 872114700