Psy volwassenen

Psychotherapie volwassenen


Op dit moment kunnen er geen nieuwe begeleidingen worden opgestart. Deze boodschap zal worden aangepast van zodra dit verandert. Dank voor uw begrip.

In Praktijk Holven kunnen volwassenen terecht voor individuele gesprekstherapie vanuit een gedragstherapeutisch kader. Voorbeelden van klachten zijn: angst en paniek, somberheid, verslavingsgedrag, of steeds terugkerende gewoonten of gevoelens die als storend worden ervaren.


In één (of meerdere) kennismakingsgesprek(ken) onderzoeken we samen uw hulpvraag. Daarna beslist u zelf of u een begeleiding wenst op te starten.


Psycholoog-psychotherapeut Annelies is het best bereikbaar via mail, op annelies@praktijkholven.be. Via het algemene nummer van de praktijk kan u ook een boodschap achterlaten (0470/93.03.47). U wordt dan zo snel mogelijk opgebeld.


De prijs van een sessie is 70 euro. Afspraken kunnen doorgaan op donderdagavond. Betalen kan cash of via een betaalapp met een QR-code.


Annelies is niet geconventioneerd. De meeste mutualiteiten bieden wel een gedeeltelijke terugbetaling aan.Over Annelies Nuyts:


Master in de psychologie (KU Leuven), visum klinisch psycholoog: 261634

Master in de criminologie (KU Leuven)

Gedragstherapie (KU Leuven)

Erkenningsnummer Psychologencommissie: 872114700